Mapa i smještaj

Naše avanture se odvijaju u Forgotten Realms settingu, a naša karavana prolazi područjem znanin kao North Coast (Sjeverna obala) i Sword Coast (Obala Mačeva) na SZ kontinenta Faerun.

Mapa North & Sword Coast

Ta je regija na sjeveru neukroćena divljina, surovih zimskih uvjeta, horda orkova i plemena barbara, dok uz Obalu mačeva plove ( bolje reći operiraju) brodovi koji trguju robom između luka Luskana, Neverwintera, Waterdeepa, Baldurovih Vrata, Athkatlije, Muranna, Velena, Zazesspura, Myratma, Memnon i Calimporta. To bogatstvo k sebi privlači avanturiste, ali i gusare, pa se putnici lako mogu naći u nevolji ne koriste li zdravu mjeru opreza.

Ceh platinastog zmaja i njegovi pripadnici, praćeni su dobrom srećom i kako sami vjeruju pod blagoslovom i zaštitom dobrog boga svih zmajeva Bahamuta, Lord Sjevernog Vjetra.

Pragmatični pripadnici Ceha spajaju ugodno s korisnim kad svoju potrebu za avanturom i željom da čine dobro mogu i dobro unovčiti, pa u Cehu nema nestašice. Istovremeno naporom svih pripadnika i sama Kuća Ceha (utvrda) dobro napreduje pa se stalno dograđuje neka nova prostorija, kako se povećava broj pripadnika. Saznanje da u tom velikom svijetu imaju dom i drugu obitelj čini karavanu Ceha platinastog zmaja jedinstvenom po lojalnosti i spremnosti da se uhvate zadatka i isti tvrdoglavo izvrše.

Mapa i smještaj

Guild of the Platinum Dragon TeaSP