Guild of the Platinum Dragon

Najava: TRI SPEKTRALNA PLAMENA

U crnim katakombama, ispod smrznutog grada, u bazi kamenog portala, gori plavi plamen. Ono što leži onkraj istog otključati će sljedeću razinu razumijevanja magije i kataklizme koja je snašla zapadni kontinent.

Potrebni su nam crveni i zeleni plamen!

(Party Level 2+ preporučljiv)
U utvrdi krvavog kamena, pokušali smo doći do crvenoga, neuspješno. Nekromanti sada tamo planove kuju, svjesni našeg interesa. Neće biti lako, no nismo ovdje jer živimo lako. Vratite se u sjeverna brda i donesite čarobnu vatru!

(Party Level 1+ preporučljiv)
Iza vrućeg vodopada u gustoj džungli na istoku, prema legendi živi starica sa svojim mužem. Njihova prošlost govori o zmajskoj krvi, o čarobnoj dugovječnosti, kletvi podarenoj u davnoj mladosti. Ona posjeduje znanje o lokaciji zelenog plamena. Pođite i vratite se sa ovom spoznajom!

Srijeda 11.05.2016, 19:00 sati.
Prijave niže.

Comments

Ekipa za srijedu: Pula Igre Aldo, Vladan, Sandor Slacki, Sara Rusgnach, Goran Radović. Koju od dvije avanture ćete poduzeti?  

Za one koje zanima: U ekipu su išli ljudi koji su najmanje igrali do sada, i smanjio sam broj igrača na pet za ovaj put.

Najava: TRI SPEKTRALNA PLAMENA
Matija_Pilepic

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.